Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Recreatief Zwemmen

Beleef een spetterende zomer bij Zwembad Blokzijl!

Ontsnap aan de hitte deze zomer en breng een onvergetelijke dag door bij Zwembad Blokzijl! Of je nu op zoek bent naar een verfrissende duik of gewoon wat ontspanning in de zon, ons zwembad heeft voor elk wat wils.

Om het nog makkelijker te maken om van onze faciliteiten te genieten, bieden wij verschillende opties aan voor de aanschaf van onze entreekaarten.

  • Kies voor een dagkaart als je alleen voor een dag wilt komen,
  • of overweeg een 10-badenkaart als je vaker wilt terugkomen.
  • Maar als je echt het meeste uit je zomer wilt halen, bekijk dan onze seizoensabonnementen! Met een seizoensabonnement kun je de hele zomer onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten en hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van kaartjes bij elk bezoek.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over onze tarieven en abonnementen, en kom snel langs bij Zwembad Blokzijl voor een dag vol waterplezier!

Extra informatie

Met onze dagkaart en heb je toegang tot het zwembad gedurende de gehele dag. Deze dagkaart en badenkaart geven toegang tot het recreatief zwemmen.
Met onze seizoensabonnementen profiteer je van onbeperkte toegang tot zowel het recreatiezwemmen als het baantjeszwemmen, elke dag van de week.

Wanneer kan je gebruik maken van Recreatief Zwemmen

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.