Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Dagkaarten

Ontdek Zwembad Blokzijl met onze voordelige dagkaarten!

Kom naar Zwembad Blokzijl en beleef een geweldige dag vol waterplezier! Ons zwembad biedt u de mogelijkheid om een dagkaart aan te schaffen, zodat u zorgeloos kunt genieten van onze faciliteiten.

Onze dagkaarttarieven zijn als volgt:

  • Volwassenen: € 4,50
  • Jeugd (1 t/m 15 jaar): € 3,50
  • 65-plussers: € 3,50
  • Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang tot ons zwembad.

Bent u een begeleider of bezoeker die niet wil zwemmen? Geen probleem! Bij Zwembad Blokzijl zijn ook niet-zwemmers van harte welkom.

We begrijpen dat sommige bezoekers graag alleen willen langskomen om te kijken en als begeleider mee te gaan met kinderen of kleinkinderen. Daarom bieden we een speciaal ticket aan voor deze situatie.

Met dit ticket kun je ervoor zorgen dat de kinderen of kleinkinderen in je gezelschap een leuke en veilige dag hebben in ons zwembad, terwijl jij rustig kunt genieten van het uitzicht. Het ticket kost slechts 2,75 euro en geeft je toegang tot ons terrein, zodat je kunt genieten van de sfeer en de activiteiten vanaf de zijlijn.

Extra informatie

Met onze dagkaart heb je toegang tot het zwembad gedurende de gehele dag. Deze dagkaart geeft toegang tot het recreatief zwemmen.

Wanneer kan je gebruik maken van Dagkaarten

Koop nu je toegangsbewijzen voor Dagkaarten

De prijzen die hier worden getoond, zijn de tarieven die gelden tijdens het lopende seizoen.

Bezoek onze webshop om gebruik te maken van de exclusieve voorverkoopprijzen en bespaar op je seizoensabonnement bij Zwembad Blokzijl.

Dagkaart Volwassenen

€ 4,50

Dagkaart Jeugd

€ 3,50

Dagkaart 65 - Plussers

€ 3,50

0 - 1 jaar

€ 0,00

Slechts op bezoek

€ 2,75

Op dit moment zijn deze toegangsbewijzen nog niet verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt echter nog steeds je toegangsbewijzen aanschaffen bij de kassa op het zwembad.

Onze medewerkers helpen je graag bij het aanschaffen van de toegangsbewijzen en kunnen jouw ook informeren over de verschillende mogelijkheden. Aarzel dus niet om hen om hulp te vragen als je vragen hebt of advies nodig hebt.

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.