Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Baantjes Zwemmen

Duik in de Korting: Bespaar met de 10-Badenkaart voor Baantjes Zwemmen!

Ben jij een enthousiaste zwemmer die graag regelmatig een duik neemt in ons zwembad om baantjes te trekken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de 10-Badenkaart voor Baantjes Zwemmen!

Met deze speciale kaart geniet je van 10 heerlijke zwembeurten in ons zwembad tegen een aantrekkelijke prijs. De 10-Badenkaart is ideaal voor fervente zwemmers die zowel aan hun conditie willen werken als fit willen blijven.

Maar ook voor de incidentele zwemmer hebben wij goed nieuws! Je kunt nu ook een los kaartje kopen voor één keer baantjes zwemmen. Zo kun je zonder verplichtingen genieten van een verfrissende zwemsessie.

Wacht niet langer en profiteer van deze fantastische aanbiedingen! Schaf nu jouw 10-Badenkaart of een los kaartje aan en duik met volle teugen in de voordelen van voordelig baantjes zwemmen.

Extra informatie

Een 10 – badenkaart Baantjes Zwemmen kost € 27,50.
Deze kaart geeft toegang tot het zwembad tijdens de openingsuren van het baantjes zwemmen.

Wanneer kan je gebruik maken van Baantjes Zwemmen

Koop nu je toegangsbewijzen voor Baantjes Zwemmen

De prijzen die hier worden getoond, zijn de tarieven die gelden tijdens het lopende seizoen.

Bezoek onze webshop om gebruik te maken van de exclusieve voorverkoopprijzen en bespaar op je seizoensabonnement bij Zwembad Blokzijl.

10 Badenkaart Volwassenen

€ 27,50

10 Badenkaart Jeugd

€ 27,50

10 Badenkaart 65 Plus

€ 27,50

Baantjes Zwemmen 1x

€ 2,75

Op dit moment zijn deze toegangsbewijzen nog niet verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt echter nog steeds je toegangsbewijzen aanschaffen bij de kassa op het zwembad.

Onze medewerkers helpen je graag bij het aanschaffen van de toegangsbewijzen en kunnen jouw ook informeren over de verschillende mogelijkheden. Aarzel dus niet om hen om hulp te vragen als je vragen hebt of advies nodig hebt.

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.