Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Aquajoggen

Wil je graag op een leuke manier bewegen en daar snel resultaat van zien?

Dan is Aquajoggen iets voor jou!

Wat is het? Aquajoggen is letterlijk ‘waterlopen’. Onder begeleiding van onze ervaren instructrices doe je diverse oefeningen in het water die verschillende spiergroepen trainen en versterken. Zo besteden we aandacht aan buik, benen, billen, rug, schouders en armen.

Tijdens Aquajoggen activeer je je spieren op een unieke manier: Je draagt een Wet-Belt, die ervoor zorgt dat je beter kunt blijven drijven. De Wet-Belt houdt je in een verticale positie; zo kun je de oefeningen op de juiste manier uitoefenen, terwijl het hoofd boven water blijft.

Extra informatie

Met 30 minuten Aquajoggen verbrand je net zoveel als met 90 minuten hardlopen. En omdat je in het water sport en als het ware zweeft, zijn de risico’s op overbelasting van je spieren, gewrichten en pezen minimaal.
Een ander voordeel is dat de hart-, long- en vaatfuncties sterker worden verbeterd met bewegen in het water dan met sporten ‘op het droge’.

Wanneer kan je gebruik maken van Aquajoggen

Koop nu je toegangsbewijzen voor Aquajoggen

De prijzen die hier worden getoond, zijn de tarieven die gelden tijdens het lopende seizoen.

Bezoek onze webshop om gebruik te maken van de exclusieve voorverkoopprijzen en bespaar op je seizoensabonnement bij Zwembad Blokzijl.

10 Badenkaart Aqua Joggen

€ 55,00

1x Aqua Joggen

€ 6,00

Op dit moment zijn deze toegangsbewijzen nog niet verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt echter nog steeds je toegangsbewijzen aanschaffen bij de kassa op het zwembad.

Onze medewerkers helpen je graag bij het aanschaffen van de toegangsbewijzen en kunnen jouw ook informeren over de verschillende mogelijkheden. Aarzel dus niet om hen om hulp te vragen als je vragen hebt of advies nodig hebt.

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.