Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

APK Zwemmen

Zwemvaardigheid Opfrissen: APK-Zwemmen voor een Veilige Zomer

Wil je deze zomer met meer vertrouwen en plezier van het water genieten? Geef je zwemvaardigheden dan een opfrisbeurt met APK-zwemmen!

APK-zwemmen is speciaal ontwikkeld voor kinderen die reeds een zwemdiploma hebben en hun zwemtechnieken willen verbeteren. Het is ook geschikt voor kinderen die zich niet helemaal zeker voelen in het water en graag veiliger willen zwemmen.

Zo kunnen de kinderen met zelfvertrouwen en plezier het water in gaan tijdens de warme zomermaanden. Geef je kind op voor deze leerzame lessen en zorg voor een veilige en zorgeloze zomerse zwemervaring!

Extra informatie

APK-zwemlessen vinden plaats vóór de zomervakantie en worden gedurende 8 weken, één keer per week gegeven. De start van de lessen zijn 15 mei 2024. Nadere informatie volgt.

Koop nu je toegangsbewijzen voor APK Zwemmen

De prijzen die hier worden getoond, zijn de tarieven die gelden tijdens het lopende seizoen.

Bezoek onze webshop om gebruik te maken van de exclusieve voorverkoopprijzen en bespaar op je seizoensabonnement bij Zwembad Blokzijl.

APK Zwemmen

€ 47,50

Op dit moment zijn deze toegangsbewijzen nog niet verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt echter nog steeds je toegangsbewijzen aanschaffen bij de kassa op het zwembad.

Onze medewerkers helpen je graag bij het aanschaffen van de toegangsbewijzen en kunnen jouw ook informeren over de verschillende mogelijkheden. Aarzel dus niet om hen om hulp te vragen als je vragen hebt of advies nodig hebt.

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.