Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

10 Badenkaart

Ben je een regelmatige bezoeker van ons zwembad en wil je graag wat geld besparen op je toegangsprijs?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Met onze 10 badenkaart kun je 10 keer gebruik maken van ons zwembad voor een voordelige prijs.

De prijzen van de 10 badenkaart verschillen voor zowel Jeugd, Volwassenen en 65 Plussers. Zo kost de 10 badenkaart voor Volwassenen € 42,50, voor Jeugd € 32,50 en voor de 65 – Plussers zijn de kosten ook € 32,50.

Belangrijk om te weten is dat je alleen toegang krijgt tot het zwembad Blokzijl op vertoon van je persoonlijke toegangsbewijs. We vragen je daarom vriendelijk om je toegangsbewijs alleen voor persoonlijk gebruik te gebruiken en om anderen niet toegang te verlenen tot het zwembad met jouw toegangsbewijs. We willen echter benadrukken dat je toegangsbewijs strikt persoonsgebonden is en niet gedeeld mag worden met anderen.

Met de 10 badenkaart kun je tijdens de openingsuren van het recreatief zwemmen gebruik maken van ons zwembad.

Extra informatie

Wil je meer informatie of een 10 badenkaart aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zwembadblokzijl.nl of kom langs bij het zwembad.

Wanneer kan je gebruik maken van 10 Badenkaart

Koop nu je toegangsbewijzen voor 10 Badenkaart

De prijzen die hier worden getoond, zijn de tarieven die gelden tijdens het lopende seizoen.

Bezoek onze webshop om gebruik te maken van de exclusieve voorverkoopprijzen en bespaar op je seizoensabonnement bij Zwembad Blokzijl.

10 Badenkaart Volwassenen

€ 42,50

10 Badenkaart Jeugd

€ 32,50

10 Badenkaart 65 Plus

€ 32,50

Op dit moment zijn deze toegangsbewijzen nog niet verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt echter nog steeds je toegangsbewijzen aanschaffen bij de kassa op het zwembad.

Onze medewerkers helpen je graag bij het aanschaffen van de toegangsbewijzen en kunnen jouw ook informeren over de verschillende mogelijkheden. Aarzel dus niet om hen om hulp te vragen als je vragen hebt of advies nodig hebt.

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.