Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

reviews

We hopen dat jullie hebben genoten van jullie bezoek aan ons zwembad. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en daarom zouden we het op prijs stellen als jullie een review op deze pagina zouden willen schrijven.

Jullie mening is voor ons van onschatbare waarde. Met jullie feedback kunnen we ons zwembad nog beter maken en ervoor zorgen dat jullie volgende bezoek nog aangenamer wordt. Of het nu gaat om het water, de hygiëne, de faciliteiten, of onze medewerkers, we willen graag weten wat jullie ervaring is geweest.

Het schrijven van een review kost slechts enkele minuten van jullie tijd, maar het kan ons enorm helpen. Het geeft andere potentiële bezoekers een idee van wat ze kunnen verwachten en het laat ons zien waar we nog kunnen verbeteren.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en we hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in ons zwembad!

Stichting Zwembad Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Schrijf hier je review
5/5
0%
4.5/5

Extra Openingstijden

Top! Vooral dit weekend extra open ondanks dat het zwembad eigenlijk zou sluiten op vrijdag. Vanwege het warme weer extra open.
5/5

Amer Agha

5/5

Goed oplettende badmeesters

Super leuk zwembad..met goed oplettende badmeesters
5/5

Oliver Simon

5/5

Aanrader!

Geweldig!! ❤😃 Zeker een zwembad om aan te raden, zowel voor zwemlessen als vrij zwemmen!! 👍🏼💦
5/5

Michel Smit

5/5

We zijn er nog een nacht extra voor gebleven!

Erg leuk buitenzwembad. Gemoedelijk en de Kids hebben zich prima vermaakt. We zijn er nog een nacht extra voor gebleven in de haven. Zeker een aanrader met kinderen. Mooie zonneweide met voldoende schaduw plekken. En natuurlijk de mogelijkheid om heerlijk af te koelen in het schone zwembad!
5/5

Klein en fijn!

Klein en fijn!
5/5

Jonatan Curio

5/5

Fijn zwembad

Fijn zwembad
5/5

Alles is schoon!

Heerlijk buiten zwemmen. Alles is schoon.
Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.