Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Over ons

Stichting Zwembad Blokzijl 2005

Het zwembad in Blokzijl stond op het punt om gesloten te worden vanwege hoge onkosten en bezuinigingen van de gemeente. Maar dankzij de inzet van de lokale bevolking en het Plaatselijk Belang is het zwembad geprivatiseerd en overgedragen aan de exploitant van de Watersport Camping Tussen de Diepen. In samenwerking met de nieuw gevormde Stichting Zwembad Blokzijl 2005, die voortkomt uit het voormalige comité, wordt het zwembad nu geëxploiteerd.

Het zwembad beschikt over meerdere baden, waaronder een  een kleuterbad en een familiebad, die worden verwarmd door middel van zonnecollectoren. Het badwater wordt dagelijks vier keer gecontroleerd door het badpersoneel en maandelijks door een laboratorium.

Rondom de zwembaden bevindt zich een grote zonneweide met voldoende ruimte voor balsporten en diverse speeltoestellen en air-trampoline. In de horecagelegenheid is er koffie/thee, frisdrank, ijs en snoep beschikbaar. Het zwembad is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de zomerse dagen in Blokzijl.

Recreatief zwemmen

Kom gezellig recreatief zwemmen in Zwembad Blokzijl! Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 11:00 uur en 17:00 uur en ’s avonds van 19:00 uur tot en met 20:00 uur terecht. In het weekend ben je welkom tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond. Het is goed voor je conditie én je figuur. Of je nu wilt spelen, spetteren en plonzen, een paar baantjes wilt trekken of wilt aquajoggen, er is voor ieder wat wils. Je lichaam zal zowel conditioneel als fysiek profiteren van het zwemmen.

Bij Zwembad Blokzijl is er voor het hele gezin plek. Er is een peuterbad voor de allerkleinsten, een kleuterbad voor de beginnende waterratten en een familiebad met oplopende diepte. In het grote familiebad zijn er meerdere speelmatten waarop je kunt spelen. Zowel in het familiebad als in het kleuterbad is er ook een lange loopmat van de ene naar de andere zijde.

Kom dus snel langs en geniet van een heerlijk dagje zwemmen met het hele gezin!

Baantjes Zwemmen

Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren zwemmer, baantjes trekken is een geweldige manier om fit te blijven. Met een afmeting van 15 bij 25 meter biedt ons zwembad genoeg ruimte om flink wat meters te maken. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of gewoon wilt ontspannen, banen zwemmen is geschikt voor alle leeftijden.

Onze zwembadfaciliteiten zijn op vaste tijden geopend voor banen zwemmen. Elke ochtend van 10:00 tot en met 11:00 uur en ’s avonds van 18:30 uur tot en met 19:00 uur kun je bij ons terecht voor een gezonde sportieve activiteit. Houd er rekening mee dat ons zwembad in het weekend gesloten is.

Zwemmen is een uitstekende manier om calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren en je spieren soepel te maken. Het is een low-impact sport die minder belastend is voor je spieren dan sporten op het droge. Hierdoor is het risico op overbelasting van je spieren minimaal. Zwemmen is een duursport en helpt je om je conditie op te bouwen en vet te verbranden. Bovendien zul je merken dat je ademcapaciteit toeneemt en je geestelijk ontspannen wordt tijdens het zwemmen.

Of je nu op zoek bent naar een gezonde sportieve activiteit of gewoon wilt ontspannen, banen zwemmen is de perfecte keuze. Kom langs en ontdek de vele voordelen van deze gezonde sport voor alle leeftijden.

contactgegevens

Adres
Stichting Zwembad Blokzijl
Duinweg 1a
8356 VW Blokzijl
Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.