Zwembad Blokzijl vandaag

Zwembad Blokzijl zet in op duurzaamheid met zonnepanelen

Bij Zwembad Blokzijl hebben we onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt in ons streven naar een duurzamere toekomst. In samenwerking met 12MNDN Duurzaam hebben we zo´n 40 zonnecollectoren geïnstalleerd, waardoor we nu efficiënter kunnen werken en van groene energie kunnen profiteren.

We zijn enthousiast over deze investering, omdat het niet alleen bijdraagt aan de bescherming van het milieu, maar ook een aanzienlijke besparing op onze energiekosten oplevert. Onze toegewijde vrijwilligers hebben ons hierin bijgestaan door het oude peuterbad, dat niet langer in gebruik was, om te bouwen tot een mini zonne-energiepark.

Met financiële steun van Watersportcamping “Tussen de Diepen”  is besloten om niet te wachten op de finale goedkeuring van lopende subsidieaanvragen en direct te investeren in zonnepanelen. De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en helpen ons het energieverbruik van het zwembad te verminderen.

De timing van deze investering is perfect, aangezien het energieverbruik van het zwembad in de zomermaanden piekt. Dankzij de zonnecollectoren en zonnepanelen kunnen we snel de vruchten plukken van deze investering, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde belasting op het milieu.

Dit initiatief bij Zwembad Blokzijl laat zien dat we ons inzetten voor een duurzamere toekomst, terwijl we tegelijkertijd een aangename en ontspannen plek blijven bieden voor bezoekers van alle leeftijden. We nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van de groene en duurzame faciliteiten die we met trots aanbieden.

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.