Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Zwembad Blokzijl zet grote stappen op het gebied van duurzaamheid met isolatiedeken en zonnecollectoren

Isolatiedeken

We zijn verheugd om u te informeren over de recente duurzame verbeteringen die zijn doorgevoerd bij Zwembad Blokzijl. Dankzij de installatie van een innovatieve isolatiedeken en de plaatsing van ongeveer 40 zonnecollectoren zetten we grote stappen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Subsidie

Allereerst willen we onze oprechte dank uitspreken aan de Gemeente Steenwijkerland en Watersportcamping Tussen De Diepen in Blokzijl die deze investering voor de isolatiedeken en zonnecollectoren mogelijk hebben gemaakt door een financiële impuls. Dankzij hun steun konden we deze duurzame stap zetten en blijven we onderzoeken welke andere subsidiemogelijkheden er zijn om ons zwembad nog verder te verduurzamen.

Voordelen

De installatie van de isolatiedeken is vakkundig uitgevoerd door Inducon BV zwembadtechniek, die in de week voor de opening de deken over het gevulde bad hebben gelegd. De technische installatie is nu volledig operationeel en klaar om een groot verschil te maken voor zowel het zwembad als het milieu. De voordelen van deze isolatiedeken zijn talrijk, waaronder aanzienlijke vermindering van warmteverlies en verdamping van het zwembadwater, verlaging van energiekosten en een betere hygiëne.

Zonnecollectoren

Daarnaast hebben we onlangs ook zo’n 40 zonnecollectoren geïnstalleerd, waardoor ons zwembad nog duurzamer en energiezuiniger wordt. Deze zonnecollectoren zetten zonne-energie om in bruikbare energie voor het zwembad, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van onze ecologische voetafdruk en lagere energiekosten.

Groene toekomst

Deze combinatie van milieuvriendelijke maatregelen onderstreept onze toewijding aan een groenere toekomst en het creëren van een aangename, verantwoorde zwemervaring voor onze bezoekers.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons energiezuinigere en milieuvriendelijkere Zwembad Blokzijl, waar u kunt genieten van een heerlijk verfrissende duik in het water met een nog schonere geweten.

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.