Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Van de Voorzitter 2024

Zwembad Blokzijl opent op 6 mei

Het zwembad in Blokzijl gaat op 6 mei weer open. Dan is het bad weer helemaal klaar voor alle zwemmers die willen genieten van dit knusse en mooie zwembad. In de voorverkoop vanaf 8 april t/m 5 mei zijn abonnementen nog met korting verkrijgbaar, vanaf 6 mei gelden de standaard tarieven.

 Voorverkoop 

Abonnementen met korting zijn te verkrijgen op onze website vanaf 1 april t/m 5 mei of op het zwembad op vrijdag 19 april 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag 20 april 9.00 tot 12.00 uur.

Zwembl(a)d

Binnenkort verspreiden we weer het Zwemb(l)ad in Blokzijl met daarin veel informatie voor het komende zwemseizoen. We wensen u veel leesplezier en vertrouwen erop dat u het zwembad ook in 2024 weer ondersteunt.

Sponsoren

Ook voor het komende seizoen wordt het zwemmen weer mogelijk gemaakt met bijdragen van sponsoren. In het Z(w)emblad staan alle sponsoren vermeld, het bestuur is hen zeer erkentelijk voor de financiële steun en hopelijk u als zwemmer en gebruiker van het zwembad met ons.

‘NL-Doet’

Weer een groot aantal vrijwilligers was op 16 maart actief bij de voorbereidingen op het terrein van het zwembad. Allen, van harte bedankt namens alle bezoekers van het zwembad.

Zwemlessen

Vanaf 13 mei beginnen de zwemlessen weer voor het diploma zwemmen. Ook is er weer aquajoggen. Ook is er de mogelijkheid voor APK zwemmen en opfris cursussen. Aanmelden kan bij het zwembad.

Zwemfonds

Het Zwemfonds Steenwijkerland is een particuliere organisatie, die vindt dat alle kinderen een zwemdiploma moeten kunnen halen en zich moeten kunnen redden in het water. Het fonds ondersteunt jou als je, vanwege de financiële situatie, het zwemdiploma van je kind zelf niet kunt betalen. Een kind komt in aanmerking voor ondersteuning vanaf 5 jaar en als het voldoet aan de criteria van het Zwemfonds Steenwijkerland. Het Zwemfonds vergoedt de kosten voor het behalen van zwemdiploma A en B, waarbij ouders en/of verzorgers maandelijks een eigen bijdrage betalen. Meer informatie nodig? Ga naar beweegteam@steenwijkerland.nl of www.steenwijkerland.nl/jeugd

‘Slagverbetering’

Steeds meer recreatieve zwemmers geven aan de behoefte te hebben de techniek van de borstcrawl aan te leren en/of te verbeteren. Heb jij ook altijd al (beter) borstcrawl willen leren zwemmen? Dat kan dit jaar ook in het zwembad van Blokzijl! Iedere week zal een borstcrawlcursus worden gegeven, zowel voor beginners als gevorderden. Als je liever de techniek van een andere slag wil aanleren of verbeteren, dat kan ook. De techniek trainingen zullen worden gegeven door Melanie Kuiper. Zij is gediplomeerd jeugdtrainster bij ZIGNEA uit Emmeloord en heeft 40 jaar zwemervaring. Lijkt je dit leuk geef je dan op bij Emmie Grendelman

Duurzaamheid

In het afgelopen seizoen hebben we al grote besparingen gezien op ons energie verbruik met de isolatiedeken en het zonnepark. Maar het kan nog beter. Het bestuur bestudeert een aantal opties om in de volgende jaren de duurzaamheid verder te verbeteren. In overleg met de Gemeente Steenwijkerland en de watersport camping “Tussen de Diepen” kijken we naar de verschillende opties. De in december 2023 toegekende subsidie van de Rabobank zal hiervoor ook worden gebruikt.

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.