Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Van de voorzitter 2023

Het jaar 2022 was een uitstekend zwemjaar met een record aantal bezoekers. Het zwembad Blokzijl is weer klaar voor een nieuw seizoen. In dit voorjaar is er een isolatiedeken aangebracht om energie te besparen. Dan is het ook mogelijk om bij koude dagen te besluiten de isolatiedeken op het bad te laten liggen en dus het zwembad gesloten te houden. Op de website zal steeds bij twijfelachtig weer de actuele informatie staan of het zwembad open is.

De investering in de isolatiedeken is te danken aan een grote bijdrage van de Camping Tussen de Diepen en een mooie subsidie van de gemeente Steenwijkerland. We zijn de camping en de gemeente daarvoor zeer erkentelijk. We blijven actief aan het bekijken hoe we  de exploitatie verder kunnen verduurzamen door nog kritischer om te gaan met energie. Zoals altijd gaan de kosten voor de baten uit, dus dat is nog wel een hele puzzel.

Wederom dank aan alle vrijwilligers die op allerlei terreinen (toezicht, kaartverkoop, schoonmaak, tuinonderhoud, techniek) meehelpen om het zwembad open te houden. Ook in 2023 rekenen we weer op de inzet van velen. Op de “NL Doet” dag op 11 maart waren vrijwilligers alweer druk met het snoeien en het gereed maken van het buiten terrein.

Ook zijn we trots op alle donateurs, sponsoren en alle inwoners die het zwembad een warm hart toedragen en bereid zijn om ons te blijven steunen. Daarvoor is er nu ook de Nieuwsbrief om u gedurende het hele jaar op de hoogte te houden van de gang van zaken bij het zwembad.

Aan het eind van 2022 heeft Mariejanne Schoppert het bestuur verlaten. We willen haar bedanken voor haar jarenlange inzet. Haar plaats is ingenomen door Jan Henk Lotterman. Het bestuur blijft zich inzetten voor ons mooie openlucht zwembad, waar we allemaal graag komen. Samen met de camping Tussen de Diepen en onze vrijwilligers blijven we zoeken naar de optimale balans tussen een verantwoorde exploitatie en zoveel mogelijk zwemplezier in Blokzijl. Daarvoor rekenen we op de steun van alle inwoners, vrijwilligers, donateurs en sponsoren.

De abonnementen kunt u in de voorverkoop op de daarvoor vastgestelde data bestellen bij de kassa van het zwembad. Nieuw is de optie om abonnementen te bestellen op de website. Na de bestelling ontvangt u dan via de mail een bevestiging en bij het eerste bezoek aan het zwembad kunt u dan uw bestelling afhalen. U leest hierover elders meer.

Wij hopen vanaf mei weer open te gaan en u te mogen begroeten op het zwembad voor zwemlessen, aqua joggen, baantjes zwemmen of gewoon om met veel plezier een duik in ons zwembad te nemen. Door de aankoop van abonnementen draagt u bij aan een gezond financieel fundament onder “ons” zwembad. We hopen op een mooi, zonnig en warm zwemseizoen.

Namens het bestuur,

Albert Jager

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.