Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Succesvolle editie van het sponsorzwemmen op zwembad Blokzijl in 2023

Op 6 september 2022 vond er een geweldig evenement plaats op het zwembad in Blokzijl: het sponsorzwemmen van beide scholen uit ons oude Zuiderzee stadje. Het weer zat mee en de kinderen hadden de tijd van hun leven tijdens het zwemmen, de spelletjes en het klimmen op de speciaal gesponsorde klimtoren door de Strandhoeve.

Maar het evenement was niet alleen maar plezier maken, want de kinderen zetten zich ook in voor het goede doel. Met het sponsorzwemmen wisten ze gezamenlijk weer een mooi bedrag op te halen voor het zwembad. Wat een geweldige prestatie! We zijn ontzettend trots op deze toppers van kinderen die op een leuke en sportieve manier hun steentje bijdragen aan het behoud van ons zwembad.

Dit evenement laat zien dat het zwembad in Blokzijl niet alleen een plek is om te zwemmen, maar ook een plek waar mensen samen komen en zich inzetten voor een goed doel. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de inzet van de kinderen, de sponsoring door de Strandhoeve en alle andere betrokkenen die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.