Zwembad Blokzijl vandaag

Renovatie Vloer Zwembad Blokzijl

Vloer zwembad…

Naar aanleiding van uw advies aanvraag en het werkbezoek van mij, Steven Meems namens Kreeft betonrenovatie, heb ik samen met u de staat van het zwembad eind 2017 geïnspecteerd.
Daarna hebben wij in 2018 wederom contact gehad en zijn met u overeengekomen om in het voorjaar van 2019 de renovatie van de vloer uit te voeren.
Wij zijn in het verleden betrokken geweest bij de aanleg van het zwembad. De aanwezige coating lagen waren in de loop de jaren over elkaar heen gezet en vertoonden onderling onthechting op diverse plaatsen. Ook waren er vele losse coating delen en betonschades aanwezig. Ik heb daarom met u besproken om de vloeren nu duurzaam aan te pakken. We hebben besloten een nieuw coating systeem aan te brengen en de ondergrond te herstellen door vooraf zwaar te stralen. De slechte en ondeugdelijke coatingdelen worden daardoor verwijderd tot op de gezonde betonnen ondergrond.
Deze voorbehandeling is heel belangrijk om tot een goede hechting te komen. Daarna gaan wij de vloer bij verantwoorde weersomstandigheden behandelen met een 3 laags, 2 componenten high solid zwembad coatingsysteem in een mooie blauwe kleur. De relatief oude betonnen vloer zal visueel enigszins ruw blijven maar de kwaliteit is voor leeftijd zeker niet slecht.
Ik bedank alvast Stichting Zwembad Blokzijl voor prettige samenwerking en het vertrouwen in onze kwaliteit !

Wij wensen jullie een prachtig zwemseizoen toe !

Met vriendelijke groet,
Steven Meems

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.