Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Rabobank Clubsupport Doneert € 926 aan Stichting Zwembad Blokzijl

Afgelopen zaterdag, 7 oktober 2023, was een belangrijke dag voor Stichting Zwembad Blokzijl, die een gulle donatie van € 926,00 ontving van de Rabobank Clubsupport. Fijko Roozeboom, vertegenwoordiger van Rabobank, overhandigde de cheque aan Emmie Grendelman van het Zwembad Blokzijl.

Deze donatie is een resultaat van de Rabobank Clubsupport campagne, waarbij leden van de bank stemmen op lokale verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. De overhandiging vond plaats zonder veel poespas, maar het belang van deze gebeurtenis was duidelijk te voelen.

Emmie Grendelman, die de cheque namens Stichting Zwembad Blokzijl in ontvangst nam, sprak haar dank uit aan iedereen die op de stichting had gestemd. Deze financiële steun is een aanzienlijke bijdrage aan de doelstellingen van de stichting, die zich inzet voor het onderhoud en de verbetering van het zwembad in Blokzijl.

Het bedrag van € 926 zal een directe impact hebben op de faciliteiten en diensten die het zwembad biedt. De Stichting Zwembad Blokzijl kan nu verder gaan met hun werk om een plezierige en veilige zwemomgeving te bieden voor de inwoners van Blokzijl en omstreken.

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.