Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

NL Doet 2023

Op 11 maart 2023 was het zover: de jaarlijkse NL DOET-actie vond plaats op het zwembad in Blokzijl. Ondanks de sneeuw en koude temperaturen waren de vrijwilligers al vroeg aanwezig om te starten met de klussen. En wat een verrassing toen wethouder Bram Harmsma langs kwam om de vrijwilligers te begroeten en ze succes te wensen. Hij bracht ook voor bij de koffie wat lekkers mee, wat zorgde voor een extra boost om aan de slag te gaan.

Na de koffie gingen de vrijwilligers vol enthousiasme aan de slag. Er werd flink gesnoeid en er werden banken verzet, om zo het zwembad weer klaar te maken voor het aankomende seizoen. Ondanks de koude omstandigheden werd er hard gewerkt en heerste er een gezellige sfeer onder de vrijwilligers.

Met de NL DOET-actie wordt er jaarlijks aandacht besteed aan het belang van vrijwilligerswerk en worden vrijwilligersprojecten door heel Nederland opgepakt. Ook op het zwembad in Blokzijl werd dit jaar weer flink de handen uit de mouwen gestoken. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel betrokkenheid is bij het zwembad en dat er zoveel vrijwilligers bereid zijn om hun steentje bij te dragen. Dankzij hun inzet en die van de wethouder kunnen we weer uitkijken naar een mooi seizoen!

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.