Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Kleine Veranderingen, Groot Verschil voor Zwembad Blokzijl

Zwembad Blokzijl, een geliefde lokale ontmoetingsplaats, maakt in kleine stapjes een reeks doordachte aanpassingen. Het resultaat moet worden een frisser en uitnodigender zwembad, klaar om gasten te ontvangen voor een verfrissende duik of een gezellig samenzijn.

Sponsorbord

Een van de eerste stappen is het vernieuwen van het sponsorbord, dat nu een trotse plek inneemt bij de ingang van de mannen kleedruimte. Het bord, dat de namen van de ‘Club van 50’, ‘Supporter van het Zwembad’ en ‘Vriend van het Zwembad’ bevat, is volledig vernieuwd. Dankzij de expertise van Ronald Boxum van ontwerpbureau Dixid.nl uit Zwartsluis heeft het bord niet alleen een nieuwe look gekregen, maar is het ook gebruiksvriendelijker gemaakt, zodat toekomstige aanpassingen gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd.

De foto van het bord laat de prachtige transformatie zien

Reiniging terrein

Maar dat is niet alles. Het terrein en alle muren rondom het gebouw, kleedkamers en toiletten zijn grondig gereinigd door Graffiti NO! uit Kampen. Dit gerenommeerde bedrijf heeft ook de buitenkant van het gebouw onder handen genomen, waardoor het zwembad nu glanst in het zonlicht. De foto’s laten het indrukwekkende resultaat van deze schoonmaakbeurt zien, met een bijzonder contrast tussen de ‘voor’ en ‘na’ beelden.

Voor
Na

Met deze recente updates is het duidelijk dat Zwembad Blokzijl zich inzet voor het bieden van een aangename en schone omgeving voor alle bezoekers. Kleine stapjes leiden tot grote veranderingen, en bij Zwembad Blokzijl hopen we daarom op een frisse start van het zwemseizoen.

We hopen dat deze verbeteringen bijdragen aan het plezier en de tevredenheid van onze bezoekers.

Wilt u het Zwembad Blokzijl een warm hart toedragen?

Als sponsor van ons zwembad heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren aan onze bezoekers van de website en zwembad en tegelijkertijd bij te dragen aan de ondersteuning van onze zwembad. U kunt kiezen uit drie sponsormogelijkheden:

  • de Club van 50;
  • Supporters van het Zwembad;
  • Vrienden van het Zwembad.

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.