Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Het nieuwe Zwemb(l)ad 2023 ligt nu voor je klaar!

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het Zwemb(l)ad! Ook dit jaar is het blad ontworpen door Harriët Kalthof van PrimaPrent, die ervoor heeft gezorgd dat het blad boordevol staat met interessante informatie over het zwembad Blokzijl.

In het Zwemb(l)ad kun je lezen over de vernieuwingen die zijn aangebracht en alle andere ontwikkelingen die er spelen in ons zwembad. Ook vertellen we je meer over onze tarieven en abonnementen, zodat je goed voorbereid het nieuwe seizoen kunt ingaan.

Heb je het Zwemb(l)ad nog niet ontvangen? Geen probleem! Het blad is binnenkort bij je op de deurmat te vinden. Mocht je hem onverhoopt niet ontvangen, dan kun je hem downloaden op onze website.

We hopen dat je net zo enthousiast wordt van het Zwemb(l)ad als wij en dat het je inspireert om deze zomer lekker te komen zwemmen bij het zwembad Blokzijl.

 

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.