Zwembad Blokzijl vandaag

Feestelijke diploma-uitreiking bij het zwembad Blokzijl in 2023

Op 18 september 2022 was het een bijzondere dag op het zwembad in Blokzijl, want er werden maar liefst twee diploma’s uitgereikt aan een groep kinderen die in één seizoen zowel hun A als B diploma hadden behaald. Wat een prestatie!

We zijn ontzettend trots op deze kinderen en willen hen dan ook van harte feliciteren met het behalen van hun diploma’s. Het is mooi om te zien hoe hard ze hebben gewerkt en hoeveel plezier ze hebben beleefd aan het leren zwemmen. Ook willen we alle zweminstructeurs bedanken voor hun inzet en begeleiding, waardoor deze kinderen in korte tijd zo ver hebben kunnen komen. In het bijzonder willen we Bertus, Esmay en Noël van harte feliciteren met het behalen van hun A diploma. Super gedaan!

Het behalen van een zwemdiploma is niet alleen een persoonlijke prestatie, maar het zorgt er ook voor dat kinderen zich veiliger voelen in en rondom het water. Dat is iets wat we bij het zwembad in Blokzijl heel belangrijk vinden. Door het behalen van deze diploma’s hebben deze kinderen niet alleen een mooie mijlpaal bereikt, maar kunnen ze ook met meer zelfvertrouwen en plezier blijven zwemmen.

Nogmaals willen we alle kinderen feliciteren met hun prestatie en we hopen hen nog vaak terug te zien in ons zwembad.

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.