Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Bestuur

Van de voorzitter

In het kort

Het zwembad Blokzijl kijkt terug op een uitstekend zwemseizoen in 2022, met een recordaantal bezoekers. Voor het nieuwe seizoen is er een isolatiedeken aangebracht om energie te besparen en bij koud weer het zwembad gesloten te houden.

Het bestuur blijft actief op zoek naar manieren om de exploitatie verder te verduurzamen en dankt de camping Tussen de Diepen en de gemeente Steenwijkerland voor hun steun.

Er wordt samengewerkt met vrijwilligers en donateurs om het zwembad open te houden en er is een Nieuwsbrief om iedereen op de hoogte te houden. Mariejanne Schoppert heeft het bestuur verlaten en haar plaats is ingenomen door Jan Henk Lotterman.

Het bestuur zet zich in voor een verantwoorde exploitatie en zoveel mogelijk zwemplezier in Blokzijl, en roept de steun van alle inwoners, vrijwilligers, donateurs en sponsoren in.

Abonnementen kunnen in de voorverkoop bij de kassa of via de website besteld worden. Het zwembad hoopt in mei weer open te gaan voor zwemlessen, aqua joggen, baantjes zwemmen of gewoon om met veel plezier een duik te nemen.

Adres
Stichting Zwembad Blokzijl
Duinweg 1a
8356 VW Blokzijl

Bestuursleden

Albert Jager

Voorzitter

Willeke Takken

Penningmeester

Ilse Klaver

Secretaris

Jan Henk Lotterman

Bestuurslid

Gerard Veeneman

Bestuurslid

Jan Veeneman

Bestuurslid

Even voorstellen

Jan-Henk Lotterman

Als nieuw bestuurslid van het zwembad wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Jan-Henk Lotterman en samen met mijn gezin hebben we het erg fijn in Blokzijl. Een klein stadje met een enorme gemeenschapszin. Het zwembad is hier een grote factor in. Zwemmen is een feest voor kinderen, een plek om te sporten en tegelijkertijd is het een ontmoetingsplek voor ieder ander. Vooral om die sociale functie draag ik het zwembad een warm hart toe en heb ik toegezegd bestuurslid te worden. Zo hoop ik een positief steentje bij te dragen aan de toekomst van het zwembad.

Vriendelijke groet,
Jan-Henk Lotterman

Monique Buis - de Rond

Er is mij gevraagd of ik mezelf wilde voorstellen, de meesten van jullie kennen me al, maar voor degene die niet weten wie ik ben. Ik ben Monique Buis - de Rond, ik woon samen met mijn man Sander en 2 kinderen Lesley & Linsey in Blokzijl. Sinds vorig seizoen ben ik werkzaam bij het zwembad en dat doe ik met veel plezier. Dit seizoen ben ik er dan ook zeker weer te vinden! Ik ben ook begonnen met de opleiding lifeguard en hoop deze cursus voor het seizoen klaar te hebben. Ik hoop jullie vaak te zien bij en vooral in het zwembad, ik heb er zin in!

Liefs Monique

is er nog iets dat je wilt weten?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons team? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij je vriendelijk om onderstaand contactformulier volledig in te vullen. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met jouw op te nemen.

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.