Zwembad Blokzijl vandaag

MENU

Laatste nieuwtjes voor seizoen 2024

Zwembad Blokzijl opent op 6 mei

Het wordt al warmer weer en het zwembad in Blokzijl gaat op 6 mei weer open. Dan is het bad weer helemaal klaar voor alle zwemmers die willen genieten van ons knusse en mooie zwembad.

Voorverkoop

Let op: Abonnementen met korting zijn in de voorverkoop nog te verkrijgen op onze website t/m 5 mei. Wilt u nog geld besparen, wees er dan nog snel bij!

Zwemlessen

Vanaf 13 mei beginnen de zwemlessen weer voor het diploma zwemmen. Ook is er weer aquajoggen. Ook is er de mogelijkheid voor APK zwemmen en opfris cursussen. Aanmelden kan bij het zwembad.

Zwemfonds

Het Zwemfonds Steenwijkerland is een particuliere organisatie, die vindt dat alle kinderen een zwemdiploma moeten kunnen halen en zich moeten kunnen redden in het water. Het fonds ondersteunt jou als je, vanwege de financiële situatie, het zwemdiploma van je kind zelf niet kunt betalen. Een kind komt in aanmerking voor ondersteuning vanaf 5 jaar en als het voldoet aan de criteria van het Zwemfonds Steenwijkerland. Het Zwemfonds vergoedt de kosten voor het behalen van zwemdiploma A en B, waarbij ouders en/of verzorgers maandelijks een eigen bijdrage betalen. Meer informatie nodig? Ga naar beweegteam@steenwijkerland.nl of www.steenwijkerland.nl/jeugd

‘Slagverbetering’

Steeds meer recreatieve zwemmers geven aan de behoefte te hebben de techniek van de borstcrawl aan te leren en/of te verbeteren. Heb jij ook altijd al (beter) borstcrawl willen leren zwemmen? Dat kan dit jaar ook in het zwembad van Blokzijl! Iedere week zal een borstcrawlcursus worden gegeven, zowel voor beginners als gevorderden. Als je liever de techniek van een andere slag wil aanleren of verbeteren, dat kan ook. De techniek trainingen zullen worden gegeven door Melanie Kuiper. Zij is gediplomeerd jeugdtrainster bij ZIGNEA uit Emmeloord en heeft 40 jaar zwemervaring. Lijkt je dit leuk geef je dan op bij Emmie Grendelman

Douchen voor het zwemmen

Met de nieuwe Omgevingswet worden ook de criteria waaraan schoon zwemwater moet voldoen behoorlijk aangescherpt. Het helpt als bezoeker vooraf douchen. Bezoekers die (goed) hebben gedoucht (en schone badkleding aan hebben), zorgen ervoor dat het zwembadwater schoner blijft en daarmee makkelijker te desinfecteren, met minder chemicaliën. Ook wordt er dan minder vers water gesuppleerd waardoor er minder afvalwater ontstaat. Bovendien scheelt dat ook in de kosten om vers water op temperatuur te brengen. Onder goed douchen wordt verstaan minimaal 15 seconden – óók als eerder op de dag (thuis) al is gedoucht – om haargel, cosmetica, crèmes, zweet etc af te spoelen. We vragen dringend om uw medewerking.

Zoals op deze pagina te zien is er door onze vrijwilligers ook het 1 en ander gedaan om het zwembad weer top eruit te laten zien. Inclusief nieuwe betegeling voor de douche gelegenheid.

Gesponsord door

Deel dit bericht op onderstaande Sociale Media

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duur van de overeenkomst is 1 jaar na ingangsdatum en zonder opzegging zal deze iedere keer verlengd worden met 1 jaar!
Ondergetekende ondersteunt het zwembad Blokzijl met een vast bedrag van (gaarne aankruisen)
Doorlopende SEPA machtiging: Betaling van de sponsoring geschiedt via automatische incasso. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Zwembad Blokzijl 2005 om doorlopend een incasso opdracht te sturen naar uw bank, en geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend dit sponsorbedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Zwembad Blokzijl 2005.

De contributie kan worden afgeschreven van:
U gaat een betalingsverplichting aan voor een geheel jaar. Afmelding kan alleen schriftelijk geschieden.
Met het akkoord geven van dit formulier verklaar ik het bovengenoemde gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden.